Watersporten voor waaghalzen

Bij het Gardameer valt van alles te beleven. Of je nu van watersporten houdt of meer voor de cultuur op vakantie wilt gaan, bij het Gardameer kun je het allemaal vinden. Bovendien heerst er een prima klimaat zodat je altijd kunt genieten van het heerlijke weer en het lekkere water. Zwemmen is vanzelfsprekend ook mogelijk bij het Gardameer. Naast de gangbare activiteiten is er echter nog veel meer te beleven bij het Gardameer.

De waaghalzen onder ons zijn bij het Gardameer helemaal op hun plek. Wanneer je namelijk op zoek bent naar avontuur, biedt het Gardameer je verschillende extreme sporten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Klettersteig, een extreme klimsport waarbij je op een spectaculaire wijze de meest steile rotsen beklimt. Je kunt zelf het niveau van de te klimmen route kiezen, zodat je het jezelf zo moeilijk kunt maken als je zelf wilt.

Of wat te denken van Canyoning, ook al zo’n extreme sport waarbij je rotsen, rivieren, en andere natuurelementen trotseert door een bepaalde route te volgen dwars door een onherbergzaam gebied heen. Daarbij moet je stukke zwemmen, klimmen, van onvoorstelbare hoogtes springen en zelfs abseilen. Een echte sport voor de waaghalzen dus! Ook paragliding en watervalklimmen behoort bij het Gardameer tot de mogelijkheden.

Er valt op en rond het Gardameer dus veel meer te beleven dan in eerste instantie lijkt. Juist voor waaghalzen is dit de ideale locatie voor een vakantie. Weinig andere plaatsen bieden namelijk zovel spectaculaire activiteiten als het Gardameer!

WordPress

HTML5

CSS3

JavaScript Free