Camping Bella Italia

Camping Bella Italia is één van de grootste campings aan het Gardameer. Onder Nederlanders is deze luxe camping immens populair. Een ideale bestemming voor een vakantie met het hele gezin. We zetten een aantal hoogtepunten van deze camping op een rijtje.

Mooi gelegen

Camping Bella Italia is direct aan het Gardameer gelegen. Je kan dus zo je bed uit en het water in. De camping heeft een privéstrand welke alleen maar toegankelijk is voor gasten van de camping. Ook ligt de camping vlak tegen Peschiera del Garda aan. Via een gezellige wandelpromenade loop je direct het centrum van het historische stadje in.

Altijd iets te doen

Op Camping Bella Italia hoef je je geen moment te vervelen. Je kan er diverse (water)sporten beoefenen en er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd. Tijdens het hoogseizoen is er om de week een grote vuurwerkshow. De kinderen vermaken zich in de Mini Club, waar ze onder begeleiding van professionele, Nederlands sprekende begeleiders allerlei leuke spelletjes spelen en zelfs een kookcursus kunnen volgen.

Keuze genoeg

Of je nou het liefst met je eigen caravan komt, of liever een kant en klaar appartement huurt, op Camping Bella Italia is het allemaal mogelijk. Op de camping zijn, naast staplaatsen nog negen (!) andere accommodatievormen beschikbaar. Voor de echte luxedieren heeft Bella Italia ook een eigen hotel.

WordPress

HTML5

CSS3

JavaScript Free